Изработка на уеб сайт

Функции, от които се нуждаете при изработка на уеб сайт

За да подобрите и подкрепите репутацията на вашата марка, уеб сайтът ви трябва да работи безупречно, безпроблемно и надеждно.

Ето къде идва WordPress.

Големите марки се доверяват на WordPress за неговите гъвкави способности за управление на съдържанието, лекота на използване и безкрайни интеграции с плъгини и разширения, които ви позволяват да достигнете до целевия си пазар чрез правилните промоции и изработка на уеб сайт

ОПТИМИЗАЦИЯ ЗА ТЪРСАЧКИ

Един от начините, по които WordPress е перфектен за всякакъв тип бизнес, е, че има страхотна оптимизация за търсачки (SEO) още от началото.

Нужни са минимални усилия , за да сте видими в Гугъл. Всъщност ние може да се погриж за 90% от SEO оптимизацията вместо вас!

Освен това проектите за разработка на фирмени уеб сайтове са завършени с първоначална оптимизация с оглед на търсачките.

СИГУРЕН

Сигурността трябва да е нещо повече от  мисъл когато става въпрос за изработка на уебсайт. Ние гарантираме, че вашият сайт и вашата информация са безопасни и сигурни от самото начало. Въпреки че ще ви предоставим защитен уеб сайт на WordPress, ние не ви изоставяме да се справите с  грешки или корекцията на сигурността. MilenIliev studio предлага услуги след стартиране, които включват текуща поддръжка и сигурност.

БЪРЗ

Вие сте изградили репутация на надежден. Вашият фирмен бизнес уеб сайт трябва да представя това. Позволете ни да изградим надеждна инфраструктура за вас, която е в състояние да обработва голям обем трафик, без изобщо да забавя, като поддържа посетителите на вашия сайт да получават информацията, от която се нуждаят.

Доверете се на професионална изработка на уеб сайт

Свържи се с нас за безплатна косултация за изработка на сайт

Contact Form Demo

Функции за блогове

Освободете творческия си ум, като му дадете необходимите инструменти за управление на множество блогове на една платформа. Независимо дали става дума за финансови новини за вашите членове на борда или актуализации на услуги и продукти за вашите клиенти и фенове, можете да контролирате съдържанието, редакторите, авторите, потребителите и абонатите от лесно за използване табло за управление. 

Изработка на уеб сайт

Интегриране на социални медии

Важно при изработката на сайт е да имате добра интеграция

Уверете се, че вашите клиенти могат да ви харесват, следват и тагват, ако е необходимо. Показвайте ясно своя профил в социалните медии и дори интегрирайте емисиите си в Twitter, Facebook и Instagram в уебсайта си на WordPress. Улеснете потенциалните, новите и лоялните клиенти да ви намерят и да ви следват във всички ваши социални платформи.

Отзивчив

Тъй като мобилните устройства стават все по-важни, сега трябва да обмислите откъде идват вашите потребители. В MilenIliev studio ние оптимизираме вашия сайт по време за изработка на уеб сайт, като гарантираме, че вашият сайт реагира отзивчиво, независимо от какво устройство или браузър вашите посетители имат достъп до вашия сайт и онлайн магазин.

Contact Form Demo

Изработна на уеб сайт лесен за използване

С WordPress цялото ви публикуване и редактиране на съдържание се извършва в рамките на лесно за използване табло за управление. WordPress предоставя възможност за създаване на целева страница, интегриране на социални медии, уеб формуляри за водещи клиенти, блогове и изграждане на списъци. Повече от платформа за блогове, WordPress е предпочитаната платформа за корпоративни бизнес уебсайтове за големи марки.

MienIliev studio осигурява индивидуална подготовка за вас и вашия екип, включително библиотека от видео уроци, които ги учат как да използват WordPress за управление на съдържание и най-добрите начини за използване на инструментите, които предлага.

Какво включва услугата изработка на уеб сайт

Дизайн съобразен с цялостните виждания и желания на клиента. Адаптиране на цветова комбинация по избор. Интерактивен дизайн, обогатен с различни ефекти и анимиране на отделни модули или елементи от сайта.

Базова оптимизация по различни ключови думи и фрази на всички страници от сайта, подпомагаща индексирането на уеб сайта в Google търсачката.

 • Начало;
 • За нас;
 • Услуги;
 • Контакти и други;

Във вътрешните страници могат да се използват разнообразни модули и елементи като:

 • Галерия;
 • Видео;
 • Слайдер;
 • Банер;
 • Таблица;
 • Табове;
 • Падащо меню;
 • Форма за запитвания;
 • Често задавани въпроси и други;

От 2011г. Европейският съюз въведе изискване всички сайтове да използват и да искат съгласие от потребителите им за “Бисквитки”.

Изключително полезен инструмент, с който може да следиш от къде идва трафика към сайта ти и какви хора го посещават.

Полезен инструмент, с който може да следиш как сайта ти се позиционира в Google, ключовите думи, по които клиентите те откриват и много други.

SSL сертификата е защитена връзка с множество ползи за сайта и потребителите, които го посещават:

 • Защита на данните на потребителите чрез криптиране;
 • Удостоверение на самоличността зад името на сайта (домейна);
 • Повишава доверието на потребителите в сайта и бизнеса;
 • Сигнал за по – добро позициониране в резултатите на Google

.

Адаптивен дизайн спрямо различните устройста – лаптоп, таблет, телефон.

Разширение подсигуряващо допълнителна защита на уеб сайта. Затрудняващо различни хакерски атаки и софтуери за разбиране на пароли и юзъри.

Компресирането и кеширането на съдържанието, спомага за по – бързото зареждане на уеб сайта.

Създава се и се интегрира фирмен имейл по избор на клиента.

Интеграцията на Google карта е подходяща за бизнеси, които имат и физически обект. Тя предоставя точното местоположение и упътване до обекта.

Добавяне на пряка връзка със социалните ти мрежи в сайта.

Мощен инструмент, с който може да оптимизираш рекламите си във Facebook, да проследяваш конверсиите и да таргетираш аудитории за ремаркетинг.

Изработка на уеб сайт цена

В цената за изработка на уеб сайт е включено БЕЗПЛАТНО онлайн обучение на живо за работа с административният панел на сайта.

Получавате съдействие и ОТСТЪПКА при закупуване на домейн и хостинг.

Цената е крайна и еднократна, не включва допълнителните функционалности описани по-долу и други.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ФУНКЦИОНАЛНОСТ ПРИ ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ